Bayburt-Gümüşhane yolunda otobüs kaza yaparak durdu

Geçit Köyü’nde Kar Yağışı Kaza Haberine Neden Oldu!

Bayburt-Gümüşhane kara yolunda dün akşam saatlerinde meydana gelen kaza, yolcular arasında paniğe neden oldu. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı. Kaza sonrasında otobüsün birçok camı kırıldı ve araçta bulunan 5’i çocuk 14 kişi yaralandı. Olay yerine hemen sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı ve ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Diğer yolcular ise kazayı hafif sıyrıklarla atlatarak seyahatlerine devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, yaralıların kısa sürede taburcu edileceğini belirtti.

Cep Telefonlarıyla Kaydedilen Panik Anları!

Kazanın ardından otobüste yaşanan panik anlar, yolcular tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün içinde cam parçalarıyla dolu koridor ve koltuklarda çocukların ağladığı anlar yer aldı.

Related Posts

İsrail basını: Gazze’nin yeniden inşası için ülkelerden kaynak toplanacak

Gazze’yi yakıp yıkan, on binlerce masum sivili katleden terör devleti İsrail’in Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’de 60 günlük ateşkes sonunda savaşı bitirebileceklerini söyledi. İsrail basını da, bu doğrultuda bazı ülkelerin Gazze’nin yeniden inşası için kaynak aktarmaya başlamasına onay verildiğini öne sürdü.

İmamoğlu’nu ziyaret edecekti: Dervişoğlu’nun Silivri ziyareti ertelendi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun bugün yapacağı Silivri Cezaevi ziyaretinin ertelendiği duyuruldu.

CHP Milletvekillerinden ortak açıklama: ‘CHP’ye ve demokrasiye saldırılar karşısında dimdik ayaktayız’

CHP’nin TBMM’deki 134 milletvekilinin CHP’li belediye başkanlarının gözaltına alınma ve tutuklanmalarına ilişkin açıklamasında, “saray rejiminin seçmenin iradesini yargıyı araçsallaştırarak, yok saydığı” belirtilerek, “Saray rejimine karşı, CHP’ye ve demokrasiye saldırılar karşısında CHP Milletvekili Grubu olarak dimdik ayaktayız, asla ödün vermeyeceğiz, geri adım atmayacağız. Genel Başkanımız Özgür Özel’in, Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu’nun ve hukuksuz bir biçimde gözaltına alınan, tutuklanan seçilmiş tüm belediye başkanlarımızın yanındayız” ifadesi kullanıldı.

Bakan Yerlikaya: FETÖ elebaşının ölümünden sonra da hain yapının peşini bırakmayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen ‘Zaferin Adı Türkiye’ programında konuştu. Yerlikaya, FETÖ elebaşının ölümünün ardından da mücadeleye devam edildiğini açıkladı. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 askere rahmet dileyen Yerlikaya, şehitlik mertebesinin önemini vurguladı.

Polonya’da Grok’un uygunsuz paylaşımları nedeniyle X’in kapatılması değerlendiriliyor

Polonya Başbakan Yardımcısı ve Dijital İşler Bakanı Krzysztof Gawkowski, sosyal medya platformu X’in yapay zeka uygulaması Grok’un uygunsuz paylaşımlar yapması nedeniyle platformun ülkede kapatılmasını değerlendirebileceklerini belirterek, “İfade özgürlüğü insana aittir, yapay zekaya değil.” dedi.

Erdoğan’dan, Bahçeli’nin ‘İBB duruşmaları TRT’de yayınlasın’ çağrısına yeşil ışık: ‘Gayet güzel bir takdirdir, hayırlı olur’

Son dakika haberi… AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün ‘İBB duruşmaları TRT’de yayınlasın’ önerisinde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli’ye destek verdi. Erdoğan, “Gayet güzel bir takdirdir, hayırlı olur” dedi.