1962’den beri kayıp olan kadın ‘sağ salim’ bulundu

Wisconsin Eyaleti’nde 63 Yıl Sonra Kaybolan Kadın Sağ Salim Bulundu!

63 yıl önce kaybolan Audrey Backeberg, polis soruşturması sonucunda sağ salim bulunduğunu açıkladı. Backeberg, 7 Temmuz 1962’de Reedsburg’daki evinden ayrıldığında 20 yaşındaydı ve o tarihten beri kendisinden haber alınamamıştı.

Sauk bölgesi şerifi Chip Meister, yaptığı açıklamada, kaybolmanın kendi tercihi olduğunu ve herhangi bir suç faaliyeti veya kötü niyetin olmadığını belirtti. Backeberg’in Wisconsin dışında olduğunu ancak detay vermedi.

Wisconsin Kayıp Kişiler Savunuculuğu’na göre, Backeberg’in kaybolduğunda evli ve iki çocuklu olduğu biliniyor. Kuruluş, kaybolduğu öncesinde kocasına karşı şiddet gördüğünü iddia etmişti.

Kaybolduğu gün, yün fabrikasından maaşını almak için evden ayrılan Backeberg ve 14 yaşındaki bakıcı Madison’a otostopla gitti ve daha sonra Indianapolis’e giden bir otobüse bindi. Ancak bakıcı eve dönmek istediğinde Backeberg gitmeye karar verdi ve o günden beri kayıptı.

Şerif ofisine göre, savcılar çok sayıda ipucunu araştırdı ancak sonuca ulaşılamadı. Eski dava dosyaları bu yılın başlarında yeniden incelendi ve detektif Isaac Hanson, kayıp kadının kız kardeşinin çevrimiçi soyağacı hesabının bulunmasında kilit rol oynadığını belirtti.

Hanson ayrıca, Backeberg’in yerel şerifle iletişime geçtiğini ve kendisiyle 45 dakika konuştuğunu söyledi. Backeberg’in mutlu ve pişman olmadığına dair ifadeler de bulunuyor.

Related Posts

NATO sularında gergin anlar: Rus jeti ülkeyi alarma geçirdi

Estonya, İngiltere’nin yaptırım listesine aldığı bayraksız ‘Rus gölge filosu’ tankerine müdahale etmeye çalışırken Rusya ‘olayı gözetlemek için’ bir savaş uçağı gönderdi. NATO hava sahasını ihlal eden jetin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Estonya “Rusya, yaptırımları aşmak için kullandığı gayriresmi gölge filosunu resmen sahiplendi” dedi.

302 tablo kayıp

Türkiye’nin farklı illerindeki müzelerde ‘Kayıp eser’ sayısı arttı. Adana, Gaziantep ve Ankara’daki müzelerde milyon dolarlık eserler kayboldu.

Zelenski’den İstanbul görüşmesi öncesi kritik açıklama!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, yarın İstanbul’da Rusya ile yapılacak görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Zelenski, Rusya ile savaşı sona erdirmek için “her türlü formatta” müzakereye hazır olduklarını açıklayarak, yarın yapılacak olan …

Bakanlık: Türkiye, Trablus’taki askeri gerginliğin yakından izliyor

Bakanlık: Türkiye, Trablus’taki askeri gerginliğin yakından izliyor

ABD, nükleer cephaneliği için 1 trilyon dolar harcayacak

ABD, nükleer silahlarını modernize etmek için önümüzdeki on yılda yaklaşık 1 trilyon dolar harcayacak. Bu dev bütçe, toplam savunma harcamalarının yüzde 12’sini oluşturuyor.

“İmamoğlu” deyince mikrofonu kapattılar: Belediye Meclisi’nde konuşma krizi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı meclis toplantısı, CHP’li Meclis Üyesi Ersin Atar’ın Ekrem İmamoğlu’na yönelik açıklamaları nedeniyle gergin geçti. AKP’li Meclis Başkanvekili Halil Uğur, Atar’ın konuşmasını keserek mikrofonunu kapattı.