Fatih Balat’ta Yaşanan Talihsiz Kaza!
Dün saat 15.55’te Fatih Balat’ta gerçekleşen olayda bir otomobilin kaza yapmasıyla 3 kadın büyük bir korku yaşadı. Sancaktar Yokuşu’nu çıkmaya çalışan araç, yağmurun etkisiyle kontrolünü kaybederek geri geri kaymaya başladı. Kadınlardan 2’si kaçmayı başarırken, diğeri aracın altında sıkışarak ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar hemen olay yerine koşarak kadına yardım etti.
Kazaya ilişkin olay yerinde yapılan incelemelerde, neredeyse her gün benzer olayların yaşandığı ve çevre sakinlerinin birçok kez yetkililere şikayette bulunduğu ortaya çıktı. Ancak ne yazık ki, henüz herhangi bir önlem alınmamış durumda. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Yerel Halk Temkinli:
Olayı gören esnaf Mehmet Çoşkun, “Yokuşun sürekli trafiğe açık olması nedeniyle sürekli kazalar yaşanıyor. Bu durumu yetkililere ilettik ancak bir sonuç alamadık. Yokuşun trafiğe kapatılmasını istiyoruz. Burada her gün kaza oluyor ve bu çok tehlikeli bir durum. Yetkililerin bir an önce bu konuya müdahale etmelerini arzu ediyoruz” dedi.
More Stories
CHP ve MHP arasında “kurucu önder” gerilimi: ‘Önder Apo’ diyenlerle Öcalan ve Atatürk’ün posterlerini birlikte taşıdınız!
Ece’nin eşi, gizemli sayılarla ilgili ilk kez konuşt
Emniyet şeridine park eden motosikletli feci şekilde can verdi