Silivri beş benzemezi bir araya getirdi

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, İkinci Kez Tutuklandı

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, “ihaleye fesat karıştırma” suçlamasıyla ikinci kez tutuklandı. Özer, daha önce “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan da dava açılmış ve tutuklanarak görevden alınmıştı.

Ahmet Özer’in avukatı Hüseyin Ersöz, Silivri Cezaevi’nde müvekkiliyle gerçekleştirdiği görüşme sırasında dikkat çeken detayları kamuoyuyla paylaştı.

Hüseyin Ersöz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, farklı alanlardan isimlerin cezaevinde avukatlarıyla görüştüğünü ifade etti ve şunları belirtti:

  • Koridorla ayrılan görüş odalarında Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat gibi isimler yer alıyordu.
  • Aynı gün aynı odalarda sosyal medya fenomeni Kerimcan ile futbolcu dolandırıcılığı suçundan aranan Seçil Erzan’ın avukatlarıyla görüştüğünü gözlemledim.
  • Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın da bu görüşmeler sırasında cezaevinde bulunduğunu belirtmek gerek.

Ülkenin adalet sistemi ve toplumsal hayatın, soruşturma süreçleri ve davalarda nasıl şekillendiğine dair çarpıcı bir örnek olarak, bu görüşme detayları dikkat çekiciydi.

Related Posts

Darth Vader sayesinde 1.6 milyon TL tazminat aldı

Star Wars evreninin efsanevi karanlık karakteri Darth Vader bu kez beyaz perdede değil, bir iş yerinde tartışmanın odağında yer aldı…

Para bitince tavuklar birbirini yedi

Bir tavukçuluk şirketinde yaşanan akıl almaz bir ihmalkarlık sonucu 350 binden fazla tavuk öldürüldü. Açlığa terk edilen hayvanlar arasında ‘toplu yamyamlık vakaları’ rapor edildi.

Yer: Kartal… Fuhuş pazarlığı yaptıkları kadına hayatının şokunu yaşattılar

Kartal’da bir grup erkek, fuhuş pazarlığı için araçla yanına yaklaştıkları kadınlara yangın tüpü sıkıp, eğlendi. Kayda aldıkları anları da sosyal medyada paylaştı.

Diplomayı iptal eden rektör açıkladı: İmamoğlu’nun adresini bulamamışlar!

Tutuklanan İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra 28 kişinin diplomasının iptalinin ardından İstanbul Üniversitesi kararı 50 gündür tebliğ etmezken, Rektör Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar topu İçişleri Bakanlığı’na attı. Prof. Dr. Zülfikar, “Nüfus numarası ve güncel adres olmadığı için 28 kişinin güncel adresleri soruldu, tebligat adresleri bekleniyor” dedi.

THY ve Pegasus uçakları İstanbul’a geri dönüyor

Hindistan ordusunun Pakistan’a yönelik başlattığı askeri operasyonla birlikte güvenlik gerekçesiyle Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-İslamabad ve Pegasus Havayolları’nın İstanbul-Karaçi uçakları İstanbul’a geri dönüyor.

Resmî Gazete’de bugün (7 Mayıs 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de 7 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir