Dünyanın en büyük oyuncak fuarı 28 Ocak’ta kapılarını açıyor

Almanya’nın Nürnberg Kentinde Geçen 2025 Spielwarenmesse Fuarı

Spielwarenmesse, dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından biri olarak kabul ediliyor ve 8 Ocak – 1 Şubat 2025 tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenecek. Fuar, NürnbergMesse GmbH fuar alanında 5 gün boyunca ziyaretçilere kapılarını açacak.

Fuarda, oyuncak sektöründeki en güncel trendler, pazar bilgileri ve yenilikler katılımcılara sunulacak, ilham verici bir deneyim yaşatacak.

Not: 16 Yaşından Küçükler Giremez

Fuar, 165 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek ve 68 ülkeden 2 bin 354 firma ile 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye ise 64 firma ile fuarda yer alacak.

1 Şubat 2025 tarihine kadar sürecek fuar, son teknoloji oyuncaklardan geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş ürün yelpazesini ziyaretçilere sunacak. Ayrıca, fuar öncesinde basın mensuplarına yeni oyuncaklar tanıtılacak. Biletler sadece online olarak satın alınabileceği için fuara katılmak isteyenlerin biletlerini önceden edinmeleri gerekmektedir ve 16 yaşından küçükler fuar alanına giriş yapamayacaktır.

Related Posts

Ermenistan Dışişleri Bakanlığı: Erivan, Paşinyan ve Aliyev arasındaki görüşmeyi başarılı olarak değerlendiriyor

Ermenistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Badalyan, Ermenistan ve Azerbaycan liderleri arasındaki görüşmenin başarılı olduğunu ve barış sürecinin uygulanması için ciddi bir temel oluşturabileceğini belirtti.

Kırşehir’de bahçe sulama kavgası kanlı bitti: Komşusunu öldürüp, eşini yaraladı

Olay, merkeze bağlı Özbağ Kasabası Kışlapınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, yan yana bahçeleri bulunan M.K. ile komşusu Musa Şen arasında sulama nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine M.K …

İsrail basını: Gazze’nin yeniden inşası için ülkelerden kaynak toplanacak

Gazze’yi yakıp yıkan, on binlerce masum sivili katleden terör devleti İsrail’in Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’de 60 günlük ateşkes sonunda savaşı bitirebileceklerini söyledi. İsrail basını da, bu doğrultuda bazı ülkelerin Gazze’nin yeniden inşası için kaynak aktarmaya başlamasına onay verildiğini öne sürdü.

İmamoğlu’nu ziyaret edecekti: Dervişoğlu’nun Silivri ziyareti ertelendi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun bugün yapacağı Silivri Cezaevi ziyaretinin ertelendiği duyuruldu.

CHP Milletvekillerinden ortak açıklama: ‘CHP’ye ve demokrasiye saldırılar karşısında dimdik ayaktayız’

CHP’nin TBMM’deki 134 milletvekilinin CHP’li belediye başkanlarının gözaltına alınma ve tutuklanmalarına ilişkin açıklamasında, “saray rejiminin seçmenin iradesini yargıyı araçsallaştırarak, yok saydığı” belirtilerek, “Saray rejimine karşı, CHP’ye ve demokrasiye saldırılar karşısında CHP Milletvekili Grubu olarak dimdik ayaktayız, asla ödün vermeyeceğiz, geri adım atmayacağız. Genel Başkanımız Özgür Özel’in, Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu’nun ve hukuksuz bir biçimde gözaltına alınan, tutuklanan seçilmiş tüm belediye başkanlarımızın yanındayız” ifadesi kullanıldı.

Bakan Yerlikaya: FETÖ elebaşının ölümünden sonra da hain yapının peşini bırakmayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen ‘Zaferin Adı Türkiye’ programında konuştu. Yerlikaya, FETÖ elebaşının ölümünün ardından da mücadeleye devam edildiğini açıkladı. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 askere rahmet dileyen Yerlikaya, şehitlik mertebesinin önemini vurguladı.