Tribün değiştirmek isteyen 17 yaşındaki Efe Kartal Öztay zemine düştü, ağır yaralandı

Trendyol 1. Lig’de Kocaelispor ile Amed Sportif Faaliyetler arasında oynanan ve ev sahibi takımın 1-0 galip geldiği maçın 65. dakikasında 17 yaşındaki Efe Kartal Öztay, Kuzey Kale Arkası Tribünü alt bölümden Maraton tribününe geçmek istedi.

İHA’nın haberine göre tribün değiştirmeye çalışırken dengesini kaybeden Öztay, yaklaşık 13 metrelik yükseklikten beton zemine düştü.

Nusretiyespor futbolcusu olduğu öğrenilen Öztay için hemen stadyum içinde hazır bulundurulan ambulans çağrıldı. Efe Kartal Öztay yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaelispor Kulüp Başkanı Recep Durul, kulüp yöneticileri, Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra, Nusretiyespor Kulübü yöneticileri, sporcunun antrenörleri de hastaneye akın etti. Genç sporcuyla ilgili Kocaelispor kulübü de paylaşımda bulundu, “Haydi Efe! Kazanılacak çok kupa var, ayağa kalk” ifadelerine yer verdi.

(İHA)

Related Posts

CHP’li Ali Mahir Başarır adliye önünde çileden çıktı: ‘Çekin elinizi belediyelerimizin üstünden’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hakkında verilen tutuklama kararının ardından adliye önünde açıklama yapan CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, “Onurunuz varsa, cesaretiniz varsa, şerefiniz varsa gelin mücadelenizi bizimle yapın, çekin elinizi belediyelerimizin üstünden” dedi.

14 yıl sonra İngiltere ve Suriye arasında ilk temas

Beşar Esad rejiminin 8 ay önce yıkıldığı ve Ahmed Şara yönetimindeki HTŞ Suriye’de yönetimi tamamen ele geçirdi. Esad yönetiminin başlattığı iç savaş 14 yıl sonra son bulurken ambargolar da yavaş yavaş kaldırılıyor. Bugün İngiltere de 14 yılın …

Tavuk tesisinde gaz sızıntısı: 11 işçi hastaneye kaldırıldı

Bolu’da bir tavuk tesisinde hidrojen sülfürik gazı sızıntısı sonucu 11 işçi hastaneye kaldırıldı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Sabri Sarıoğlu hakkında yasak aşk iddiası: Otel görevlisi eşine ihbar etti

Sabri Sarıoğlu hakkındaki iddialar ortalığı karıştırdı. Evli olan eski milli futbolcunun spor salonunda tanıştığı genç bir kadınla birliktelik yaşayıp hamile bıraktığı daha sonra zorla kürtaj yaptırdığı iddia edildi.

ADD: ‘Bu adam derhal Türkiye’den gönderilmeli!’

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom J. Barrack’ın Anadolu Ajansı’na verdiği “Osmanlı İmparatorluğu’ndaki millet sistemi farklı grupların merkezî sistemdeki varlıklarını yüzlerce yıl sürdürmelerine imkan verdi” röportaja Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüsnü Bozkurt’tan tepki geldi. Bozkurt, “Barrack istenmeyen kişi ilan edilmeli, derhal Türkiye’den gönderilmeli” dedi.

Dört Gazzeli şifa için Türkiye’de

İsrail’in saldırılarında yaralanan ve Gazze’den Ürdün’e geçişleri sağlanan 4 Filistinli hasta ve beraberindeki 7 refakatçi, tedavi için Türkiye’ye getirildi.