Netanyahu’dan savaş tehdidi: Vazgeçmeyeceğiz

Netanyahu, Husilere Savaş Sinyali Verdi: “Saldırılarımız Düzenli Olacak”

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak Husilere karşı ABD ile koordinasyon içinde hareket ettiklerini duyurdu ve Husilere savaş sinyali verdi. Uzun süredir ABD saldırısı altında bulunan Yemen’den atılan bir füzenin Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Havaalanı’nı vurmasının ardından Netanyahu, Husileri “patlamalar olacak” ifadeleriyle tehdit etti.

“ONLARA SALDIRILAR DÜZENLEYECEĞİZ”

Açıklamasının devamında, İsrail ordusunun Husilere karşı harekete geçeceğini ifade eden Netanyahu, “ABD ile koordinasyon içinde hareket ediyoruz. Geçmişte onlara (Husilere) saldırılar düzenledik ve gelecekte de onlara saldırılar düzenleyeceğiz” ifadelerini kullandı. Gazze’ye saldırıların genişletilmesini görüşmek üzere bu akşam yapılacak güvenlik kabinesi toplantısı hakkında da konuşan Netanyahu, kabine toplantısında Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir’in önerisinin görüşüleceğini kaydetti. Netanyahu, savaşın belirleyici olduğunu ileri sürerek “Savaştan vazgeçmeyeceğiz” söyleminde bulundu.

Related Posts

Darth Vader sayesinde 1.6 milyon TL tazminat aldı

Star Wars evreninin efsanevi karanlık karakteri Darth Vader bu kez beyaz perdede değil, bir iş yerinde tartışmanın odağında yer aldı…

Para bitince tavuklar birbirini yedi

Bir tavukçuluk şirketinde yaşanan akıl almaz bir ihmalkarlık sonucu 350 binden fazla tavuk öldürüldü. Açlığa terk edilen hayvanlar arasında ‘toplu yamyamlık vakaları’ rapor edildi.

Yer: Kartal… Fuhuş pazarlığı yaptıkları kadına hayatının şokunu yaşattılar

Kartal’da bir grup erkek, fuhuş pazarlığı için araçla yanına yaklaştıkları kadınlara yangın tüpü sıkıp, eğlendi. Kayda aldıkları anları da sosyal medyada paylaştı.

Diplomayı iptal eden rektör açıkladı: İmamoğlu’nun adresini bulamamışlar!

Tutuklanan İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra 28 kişinin diplomasının iptalinin ardından İstanbul Üniversitesi kararı 50 gündür tebliğ etmezken, Rektör Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar topu İçişleri Bakanlığı’na attı. Prof. Dr. Zülfikar, “Nüfus numarası ve güncel adres olmadığı için 28 kişinin güncel adresleri soruldu, tebligat adresleri bekleniyor” dedi.

THY ve Pegasus uçakları İstanbul’a geri dönüyor

Hindistan ordusunun Pakistan’a yönelik başlattığı askeri operasyonla birlikte güvenlik gerekçesiyle Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-İslamabad ve Pegasus Havayolları’nın İstanbul-Karaçi uçakları İstanbul’a geri dönüyor.

Resmî Gazete’de bugün (7 Mayıs 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de 7 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir