Deniz Market’ten çıkmayan kalmadı: cep telefonu vantilatör, damacana su, plastik sandalye

Bodrum Belediyesi Gönüllü Dalış Etkinliğiyle Deniz Temizliği Yaptı

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kanat Hasan Özsert, Belediye Meclis Üyesi Tayyar Gündoğan, Necati Altun ve Akyarlar Mahalle Muhtarı İsmihan Ulutaş da yer aldı.

DENİZDEN ÇIKANLARI GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Etkinlik kapsamında, cep telefonu, mini vantilatör, damacana su, bisiklet pompası, plastik sandalye, otomobil lastiği gibi deniz ekosistemine zarar veren pek çok atık malzeme, belediye çalışanlarından oluşan gönüllü dalış ekibi tarafından denizden çıkarıldı. Toplam 75 kilogram atık toplandı ve Akyarlar sahilinde sergilendi. Bu etkinlikle çevre bilinci oluşturulması ve toplumsal farkındalık yaratılması hedeflendi. Toplanan atıklar, geri dönüşüm sürecine kazandırılmak üzere Konacık Mahallesi’nde bulunan 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’ne taşındı.

Related Posts

Konteyner kentte korkutan yangın

Adıyaman’da bir konteyner kentte yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın, paniğe neden oldu.

Hakkari’de üç tekerlekli motosiklet takla attı

Hakkari-Yüksekova yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

LGS iptal olacak mı… Bakan Yusuf Tekin’den açıklama geldi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 15 Haziran’da yapılan Liselere Geçiş Sınavı’na ilişkin açıklamada bulundu. Tekin, “Son 4 yıl değerlendirildiğinde sınavın zorluk derecesi benzer. Analizlere göre güvenilirlik yüksek düzeyde. Başarılı bir şekilde yapılan sınavın iptali söz konusu değil” dedi.

Parktaki çifti uyaran muhtar bıçaklandı

Kastamonu’da mahalle muhtarı, kız arkadaşıyla birlikte parkta uygunsuz hareketlerde bulunduğunu iddia ettiği şahıs tarafından bıçaklandı.

“Tek gündemimiz İmamoğlu değil” sözleri tepki çeken CHP’li Ali Haydar Fırat: Cumhuriyetin ve halkın partisini trollere ve onları kiralayanlara bırakmayacağım!

“Tek gündemimiz İmamoğlu değil” sözleri tepki çeken CHP’li Ali Haydar Fırat: Cumhuriyetin ve halkın partisini trollere ve onları kiralayanlara bırakmayacağım!

Şanlıurfa’da sulama kanalına düşen otomobilden 2 kişi kurtarıldı

Haliliye ilçesi kırsalında meydana gelen kazada, sulama kanalına düşen otomobildeki iki kişi çevrede arama çalışması yürüten arama kurtarma ekipleri tarafından sağ olarak kurtarıldı.