Antalya’da Otomobilin Çarptığı 7 Yaşındaki Çocuğun Sağlık Durumu İyi

Antalya’da 7 Yaşındaki Çocuğa Otomobil Çarptı

Antalya’da tiyatro gösterisinden çıkan ve yola fırlayan 7 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Antalya’nın Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. İbrahim Sözen Gençlik Merkezi önünde park halindeki araçların arasından aniden yola fırlayan 7 yaşındaki Selim A’ya, seyir halindeki bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan çocuk, hemen 112 sağlık ekibi tarafından hastaneye götürüldü. Şans eseri, Selim A’nın hayati tehlikesi bulunmuyor.

Kazanın ardından hastaneye kaldırılan 1. sınıf öğrencisi Selim A’yı, okul müdürü, öğretmenleri, annesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Hakan Öz yalnız bırakmadı. Öz, “Çocuğumuzun sağlık durumu iyi, bu sevindirici bir haber” dedi.

Öte yandan, Selim A’nın otizmli olduğu ve annesinin onu okula getirip götürdüğü, tiyatroya da annesinin bıraktığı ancak annesinin gecikince diğer arkadaşlarından önce koşarak yola çıktığı bilgisi paylaşıldı.

Olay, güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde diğer çocuklarla birlikte Gençlik Merkezi’nden çıkan Selim A’nın koşarak yola fırladığı ve otomobilin çarpması görüntülendi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ARİF KAPLAN – 3.Sayfa

Related Posts

Japon usulü yürüyüş! Tüm dünya bu yöntemi deniyor, sosyal medyada yer yerinden oynadı

Fitness çılgınlıklarının sosyal medyayı çepeçevre sardığı bu günlerde son zamanların en popüler konusu ‘Japon yürüyüşü’ oldu. Kolay, hızlı ve kan basıncını düşürmeyi vaat eden bu yöntem düzenli bir şekilde uygulanırsa hızlı sonuç veriyor. Peki nedir bu Japon yürüyüşü?

Zayıflama baskısı gençleri anoreksiya riskiyle karşı karşıya bırakıyor

Prof. Dr. Fatma Çelik, zayıflama baskısının, yetersiz yemek yeme ve aşırı kilo kaybetmeyle kendini gösteren yeme bozukluğu hastalığı “anoreksiya nervoza”yı tetiklediğini belirtti.

Beyin damar tıkanıklığında ilk 6 saatin önemi

Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Merkez Müdürü Prof. Dr. Birol Özer, beyin damar tıkanıklıklarında erken müdahalenin önemine değinerek, “İlk 6 saatte yapılan müdahaleler hastanın yaşam kalitesini belirlemektedir ve bu kritik süreçleri başarıyla yönetiyoruz. Klinik uygulamalar, sadece tedavi geliştirmek değil; nitelikli bilgi üretmek, etik değerleri yaşatmak ve sağlıkta kaliteyi sürdürülebilir kılmak demektir” dedi.

Komşuda virüs alarmı verildi

Yunanistan Ulusal Kamu Sağlığı Kurumu (EODY), sivrisinek ısırmasıyla bulaşan Batı Nil virüsüne karşı halkı uyararak, özellikle yaz ve sonbahar aylarında koruyucu önlemlerin alınması gerektiğini bildirdi.

Dijital kalabalıkta hepimiz yalnızız!

Dijital iletişim araçları herkesi birbirine bağlı gibi gösterse de, gerçek ilişkiler giderek yüzeyselleşiyor. Sosyal medyanın bağ kurma vaadinin yerini “beğenilme yarışına” bıraktığını belirten Uzman Psikolog Gizem Ünveren, insanların kalabalıkta kendini yalnız hissettiğini söyledi. Sürekli ekrana odaklanmanın yüzyüze iletişimi zayıflattığını ifade eden Ünveren, yalnızlığın modern hayatın kaçınılmaz sonucu olduğuna dikkat çekti. Ünveren’e göre bu durum bilinçli ekran kullanımı, sosyal etkinlikler ve empatiyle aşılabilir.

Sıcak hava MS hastalığını nasıl etkiler? Uzman görüşü

Bir sinir sistemi hastalığı olan Multipl Skleroz’un (MS) kadınlarda erkeklere oranla yaklaşık 1-1,5 kat daha fazla görüldüğünü söyleyen Nöroloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Meltem Can İke, hastalıkta tanının genellikle 20-40 yaş arasında konulduğunu belirtti.