CHP Gençlik Kolları, Cem Aydın’a Destek Açıklaması Yaptı

CHP Gençlik Kollarından Cem Aydın’a Destek

CHP’nin gençlik kolları başkanları, sosyal medyada paylaştığı bir içerik nedeniyle soruşturma geçiren ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın’a desteklerini açıkladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım nedeniyle ‘Kamu görevlisine hakaret’ ve ‘Terörle mücadele eden kişileri hedef göstermek’ suçlamalarıyla ifadeye çağrılan Aydın, savcılık ifadesinin ardından yurt dışına çıkış yasağı ve haftada 3 gün imza şartıyla adli kontrol kararı aldı. Bu gelişmeler üzerine CHP’nin 81 ilindeki gençlik kolları başkanları, parti genel merkezinde bir araya gelerek Genel Başkanları Cem Aydın’a destek verdiklerini açıkladı.

CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Okan Türkmen, gençlik kolları adına yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Cem Aydın’a yapılan hukuksuz uygulamaya karşı duruyoruz. Yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol kararıyla gençliğe gözdağı verilmek isteniyor fakat biz bu baskılara boyun eğmeyeceğiz. Tüm illerimizde Genel Başkanımızın liderliğinde mücadelemize devam edeceğiz. Cem Aydın’ın yanındayız ve hep birlikte dimdik duracağız” dedi.

Related Posts

İsveç’in yeni entegrasyon hamlesi dikkat çekti

İsveç, göçmenlerin topluma uyumunu hızlandırmak için göçmenlerin değerlerini haritalayacak geniş çaplı bir anket yapacak. Entegrasyon Bakanı Simona Mohamsson, ülkenin laik ve eşitlikçi yapısının, daha geleneksel ve muhafazakâr kültürlerden gelenler …

Mansur Yavaş’tan ‘operasyon gelir mi?’ sorusuna yanıt: Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok

Mansur Yavaş’tan ‘operasyon gelir mi?’ sorusuna yanıt: Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok

En düşük emekli aylığı Meclis’e geliyor

TBMM Genel Kurulu’nun bu haftaki çalışmaları 8 Temmuz’da başlayacak. Genel Kurul’da en düşük emekli aylığının yükseltilmesine ilişkin kanun teklifi de görüşülecek.

İstanbul’da barajların doluluk oranı düşmeye devam ediyor!

İSKİ 6 Temmuz baraj doluluk oranlarını açıkladı. Mevsim etkisi nedeniyle barajlardaki düşüş sürüyor.

Ermeni Cumhurbaşkanı Haçaturyan: ‘Bakü de Erivan da barış istiyor’

Yıllarca çatışmalar ve anlaşmazlıklarla sarsılan Kafkaslarda uzun süre sonra bu kez barış zilleri çalıyor. “Artık geçmişe takılmaya gerek yok, geleceğe bakalım” diyen Ermeni Cumhurbaşkanı Haçaturyan, hem kendilerinin hem de Azerbaycan’ın barış istediğini söyledi.

CHP’li Ali Mahir Başarır adliye önünde çileden çıktı: ‘Çekin elinizi belediyelerimizin üstünden’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hakkında verilen tutuklama kararının ardından adliye önünde açıklama yapan CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, “Onurunuz varsa, cesaretiniz varsa, şerefiniz varsa gelin mücadelenizi bizimle yapın, çekin elinizi belediyelerimizin üstünden” dedi.