CHP’li belediyeye haciz geldi

Adana Seyhan Belediyesi’ne Haciz Kararı: Başkan Oya Tekin’in Eşyalarına El Konuldu

CHP’li Adana Seyhan Belediyesi, müteahhit firmalara olan borçlarını ödemediği için icra memurları tarafından haciz işlemi ile karşı karşıya kaldı. Belediye Başkanı Oya Tekin’in makam odasındaki eşyalar alacaklı firmalar tarafından el konularak kamyonete yüklendi.

Seyhan Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partili Oya Tekin’in başkanlığında, 5 müteahhit firmaya olan borçlarını ödemeyince icra mahkemesi devreye girdi. Mahkeme, alacaklı firmaların talebi üzerine icta takibi başlattı.

Haciz kararının ardından icra memurları belediye binasına giderek, Oya Tekin’in makam odasındaki eşyalara el koydu. Kararın gereği olarak eşyalar, alacaklı firmaların borçlarını karşılamak amacıyla haczedildi.

Related Posts

İsveç’in yeni entegrasyon hamlesi dikkat çekti

İsveç, göçmenlerin topluma uyumunu hızlandırmak için göçmenlerin değerlerini haritalayacak geniş çaplı bir anket yapacak. Entegrasyon Bakanı Simona Mohamsson, ülkenin laik ve eşitlikçi yapısının, daha geleneksel ve muhafazakâr kültürlerden gelenler …

Mansur Yavaş’tan ‘operasyon gelir mi?’ sorusuna yanıt: Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok

Mansur Yavaş’tan ‘operasyon gelir mi?’ sorusuna yanıt: Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok

En düşük emekli aylığı Meclis’e geliyor

TBMM Genel Kurulu’nun bu haftaki çalışmaları 8 Temmuz’da başlayacak. Genel Kurul’da en düşük emekli aylığının yükseltilmesine ilişkin kanun teklifi de görüşülecek.

İstanbul’da barajların doluluk oranı düşmeye devam ediyor!

İSKİ 6 Temmuz baraj doluluk oranlarını açıkladı. Mevsim etkisi nedeniyle barajlardaki düşüş sürüyor.

Ermeni Cumhurbaşkanı Haçaturyan: ‘Bakü de Erivan da barış istiyor’

Yıllarca çatışmalar ve anlaşmazlıklarla sarsılan Kafkaslarda uzun süre sonra bu kez barış zilleri çalıyor. “Artık geçmişe takılmaya gerek yok, geleceğe bakalım” diyen Ermeni Cumhurbaşkanı Haçaturyan, hem kendilerinin hem de Azerbaycan’ın barış istediğini söyledi.

CHP’li Ali Mahir Başarır adliye önünde çileden çıktı: ‘Çekin elinizi belediyelerimizin üstünden’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hakkında verilen tutuklama kararının ardından adliye önünde açıklama yapan CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, “Onurunuz varsa, cesaretiniz varsa, şerefiniz varsa gelin mücadelenizi bizimle yapın, çekin elinizi belediyelerimizin üstünden” dedi.