Kendisini polis olarak tanıttı, 50 güvenlik kamerası izlenerek yakalandı

Bursa’da Polis Kılığına Girip Dolandırıcılık Yapan Şahıs Yakalandı

Bursa’da bir kişiyi arayarak kendisini polis olarak tanıtan ve kardeşinin kaçırıldığını söyleyerek 8 bin dolar, 8 bin Euro ve ziynet eşyalarını dolandıran E.K., 50 güvenlik kamerasının kaydı sayesinde yakalanıp tutuklandı.

Olay, dün Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Z.M.M., polis merkezine giderek bir kişinin kendisini arayarak polis olduğunu ve kardeşinin kaçırıldığını iddia ederek dolandırdığını belirtti.

Şikayet üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 50 kamera görüntüsü incelenerek şüphelinin kimliği tespit edildi. E.K., İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı.

Şahsın üzerinde yapılan aramada dolandırdığı paralar ile ziynet eşyaları ele geçirildi. Bursa’ya getirilen E.K., emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. (DHA)

Related Posts

Lüks yaşantısı ile gündem olmuştu: Avukat Cem Duman gözaltına alındı

Avukat Cem Duman, Selahattin Yılmaz’ın liderliğindeki suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alındı.

Fenerbahçe, Kerem’den sonra bir bomba daha patlatıyor

Kerem Aktürkoğlu transferinde sona gelen Süper Lig devi Fenerbahçe, flaş bir ismi daha kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin, transfer listesinde yer alan Youri Tielemans için İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa’ya resmi teklif yaptığı öğrenildi. Fenerbahçe’nin yeni transferi Jhon Duran’ın da eski takım arkadaşı olan Tielemans ile iletişime geçtiği öğrenildi.

Yeğeniyle görüntülenmişti: Murat Başoğlu bu sefer emlakçı oldu

Yeğeniyle uygunsuz bir şekilde görüntülenen eski oyuncu Murat Başoğlu, emlakçılığa başladı. Sosyal medya hesabında kiralık ve satılık ev ilanları paylaşan Başoğlu, müşterilerinden yüzde 5 komisyon alarak geçimini sağlıyor.

Mohamed Salah gözyaşlarını tutamadı

İngiltere Premier Lig’de Liverpool’un Bournemouth’u 4-2 mağlup ettiği maçın son anlarında gol bulan Mohamed Salah, tribünlerden gelen ‘Jota’ tezahüratlarının ardından gözyaşlarına boğuldu.

Ahmed’in Zorlu Hayatı

İsrail saldırısında ailesini kaybeden 4 yaşındaki Ahmed’in durumu kritik, tedavi imkanı yok.

31 Mart’ta AKP’den CHP’ye geçen belediyelere 9. dalga operasyon: Beyoğlu’na uzandılar

İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney dahil 44 kişi gözaltına alındı. Siyasiler operasyonu “hukuksuz” ve “siyasi talimatla yapılmış” olarak değerlendirdi.