‘Trump, güvenlik tehditlerine rağmen kişisel akıllı telefonuyla iletişim kuruyor’

ABD Başkanı Trump, güvenlik riskini göze alarak kişisel iPhone’unu kullanmaya devam ediyor

Atlantic dergisinin kendi kaynaklarına dayandırdığı habere göre, ABD Başkanı Donald Trump, çevresindekilerin kendisine güvenli olmadığını söylemesine rağmen kişisel iPhone’unu kullanmaya devam ediyor. Bilinmeyen numaralardan gelen aramaları yanıtlıyor ve güvensiz uygulamalar üzerinden mesajlaşıyor.

Trump’ın uzun yıllardır kullandığı kişisel iPhone, onlarca arkadaşı ve meslektaşıyla iletişimde kalmak için kullandığı bilinen bir numara olmasına rağmen büyük bir güvenlik riski taşıdığı konusunda defalarca uyarıldı. Ancak Trump, telefonunu bir tür can simidi olarak görmekte ve ondan vazgeçmeyi düşünmemektedir. Muhtemelen Trump’ın kişisel numarasına sahip birçok kişi bulunmaktadır.”

Habere göre, ABD Başkanı genellikle bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları da yanıtlamaktadır.

Atlantic’e konuşan kaynaklar, yabancı casusların Trump’ın görüşmelerini dinleyebileceğini iddia etti.

Related Posts

Özgür Özel’e ‘Akın Gürlek’ soruşturması: CHP’li isimlerden tepki yağdı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında dün akşam İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek için sarf ettiği sözlerden dolayı re’sen soruşturma başlatılmıştı. CHP’li isimler tepki gösterdi.

İzmir’deki işçiler 7 gündür grevde

İzmir’de, Genel-İş Sendikası ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin tıkanmasının ardından işçilerin başlattığı grev, 7’nci gününe girdi. Otobüs seferlerindeki aksaklık nedeniyle vatandaşlar duraklarda yoğunluk oluşturuyor.

Kurtulmuş yeniden Meclis Başkanı

TBMM dün başkanlık seçimi için toplandı. AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, üçüncü tur oylamada, 329 oy alarak yeniden TBMM Başkanı seçildi. Kurtulmuş teşekkür konuşmasında Terörsüz Türkiye ve yeni Anayasa mesajı verdi: Terörsüz Türkiye meselesinin en acil konu olduğu konusunda hemfikiriz. Gelecek nesillere karşı sorumluluğumuz Cumhuriyetimizin ikinci asrını sivil bir anayasayla taçlandırmak.

Almanya’da 3 tane bulundu, şehir tarihinin en büyük tahliye operasyonu başladı

Köln’ün Deutz semtinde II. Dünya Savaşı’ndan kalma üç adet patlamamış bomba tespit edildi. Yetkililer, şehir tarihinin en büyük tahliye operasyonunun başlatılacağını duyurdu. Tahliye ve güvenlik önlemleri, 4 Haziran Çarşamba başlayacak.

İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturması: CHP’li Erdoğdu dahil üç kişi tutuklandı

İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, Ali Sukas ve Veysel Erçevik tutuklandı. Gözaltına alınanlar arasında bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Gürkan Polat ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

İletişim Başkanlığı’ndan kişiye özel kanun iddialarına yalanlama

İletişim Başkanlığı, ‘Akaryakıt istasyonlarıyla ilgili kişiye özel kanun yapıldı’ iddialarını yalanladı.