Antalya’da Otomobilin Çarptığı 7 Yaşındaki Çocuğun Sağlık Durumu İyi

Antalya’da 7 Yaşındaki Çocuğa Otomobil Çarptı

Antalya’da tiyatro gösterisinden çıkan ve yola fırlayan 7 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Antalya’nın Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. İbrahim Sözen Gençlik Merkezi önünde park halindeki araçların arasından aniden yola fırlayan 7 yaşındaki Selim A’ya, seyir halindeki bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan çocuk, hemen 112 sağlık ekibi tarafından hastaneye götürüldü. Şans eseri, Selim A’nın hayati tehlikesi bulunmuyor.

Kazanın ardından hastaneye kaldırılan 1. sınıf öğrencisi Selim A’yı, okul müdürü, öğretmenleri, annesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Hakan Öz yalnız bırakmadı. Öz, “Çocuğumuzun sağlık durumu iyi, bu sevindirici bir haber” dedi.

Öte yandan, Selim A’nın otizmli olduğu ve annesinin onu okula getirip götürdüğü, tiyatroya da annesinin bıraktığı ancak annesinin gecikince diğer arkadaşlarından önce koşarak yola çıktığı bilgisi paylaşıldı.

Olay, güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde diğer çocuklarla birlikte Gençlik Merkezi’nden çıkan Selim A’nın koşarak yola fırladığı ve otomobilin çarpması görüntülendi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ARİF KAPLAN – 3.Sayfa

Related Posts

Sıcak hava MS hastalığını nasıl etkiler? Uzman görüşü

Bir sinir sistemi hastalığı olan Multipl Skleroz’un (MS) kadınlarda erkeklere oranla yaklaşık 1-1,5 kat daha fazla görüldüğünü söyleyen Nöroloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Meltem Can İke, hastalıkta tanının genellikle 20-40 yaş arasında konulduğunu belirtti.

Çocuğunuz ekran başında dakikalarca oturuyorsa…

Çocuk Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Nevzat Aykut Bayrak, çocuklarda kabızlık şikayetlerinin arttığını belirtti. Ekran başında geçirilen uzun saatler, hareketsizlik ve yanlış beslenme bu sorunun temel nedenleri arasında yer alıyor.

Dondurma ve muhallebiye tat vermekten çok dada fazlası! Stres azaltıyor, sindirime yardımcı oluyor

Vanilya fasulyesi olarak da bilinen vanilya çubuğunun, vanilya orkidesi bitkisinin meyvesi olduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Didem Yıldız Küçük, vanilya çubuğu hakkında önemli bilgiler verdi.

Peş peşe alarm dengeyi bozar! Sabah uyanmakta zorluk çekenler için ipuçları

Sorunun altında yatan temel nedenleri belirleyin, tedavi için destek almaktan çekinmeyin, uyku ataletini en aza indirin ve hiçbir şey işe yaramazsa zorla kalkın! Tamam da nasıl? 

Bu baharatlar ilacın etkisini sıfırlıyor! Bilmiyormuşuz, eliniz bile gitmesin

Uzmanlar, yaygın olarak kullanılan 3 baharatın hayat kurtarıcı etkisi olan bazı ilaçların etkisini azaltabileceğini belirtiyor. Bu baharatları tüketiyorsanız, içtiğiniz ilaçların faydalı etkilerini hissedemiyor olabilirsiniz. İşte dikkatli bir şekilde tüketmeniz gereken baharatlar.

Sağlık Bakanlığı’ndan ‘Annelik Yolculuğu’ uygulaması: Bir hafta sonra devreye girecek uygulamada gebelikten lohusalığa tüm süreçler yer alıyor

Sağlık Bakanlığı, kadın ve çocuk sağlığını merkeze alan ‘Annelik Yolculuğu’ mobil uygulaması geliştirdi. Bir hafta sonra devreye girecek uygulama, gebelikten doğuma, lohusalıktan 0-2 yaş bebek gelişimine kadar olan tüm süreci ele alarak, kadınların ve ailelerin sağlık hizmetlerine etkin ve güvenli biçimde erişimini dijital ortamda mümkün kılıyor.